Women

Curly Girl methode voor natuurlijke krullen

Ben je gezegend met een bos natuurlijke krullen en ken jij de Curly Girl methode nog niet? Dan moet je zeker even doorlezen, thank me later!
Want het verzorgen van natuurlijke krullen kan soms een hele klus zijn. Uitgedroogd haar, pluizige krullen en klitten. Het komt je waarschijnlijk bekender voor dan dat het je lief is. Typische truggles voor mannen en vrouwen met natuurlijke krullen.

De CG methode

De curly curl methode is bedacht door iemand uit Amerika. Deze vrouw was klaar met de struggles die ze dagelijks ondervond en ging op zoek naar een oplossing. Na veel experimenteren kwam ze erachter dat natuurlijk krullend haar veel beter verzorgd kon worden door specifieke ingrediënten te vermijden. Dit zijn ingredienten als sulfaten en silliconen, oliën en wax. Ze had alleen één probleem; alle shampoos in de supermarkt bezat één van deze schadelijke ingrediënten.
Dit is het startpunt geweest om zelf verzorgingsproducten te ontwikkelen. Gebasseerd op natuurlijke ingredienten zie goed zijn voor zowel haar als hoofdhuid. Wil je meer weten over de curly girl methode? Op cgproducten.nl vind je niet alleen een enorm groot assortiment met CG methode proof producten. Maar ook erg veel uitleg, een stappenplan om te beginnen en alle informatie om je haar optimaal te verzorgen volgens de CG methode.