Clothing

Kettingen in Ibiza stijl

Geniet jij ook zo van vrijheid en een relaxte sfeer? Dan ben je vast bekend met de typische Ibiza bohemian sfeer en stijl. Het is een stijl waarbij vrijheid en spiritualiteit belangrijke waardes zijn. Ook het gebruik van natuurlijke materialen zie je veel terug. Voor zowel een Ibiza sfeer in je huis. Of bij trendy Ibiza kettingen!

En over die laatste; de Ibiza kettingen vertellen we graag iets meer! De bohemian stijl sieraden zien we steeds vaker terug en we kunnen gerust stellen; het is een nieuwe trend! Vooral de kettingen zien we veel. Maar wat is nou kenmerkend voor een Ibiza stijl ketting?

Ibiza kettingen

Veel kettingen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dit past ook perfect bij de sfeer die op Ibiza heerst. Zilver, veren, natuurstenen en leer zijn materialen die je veel ziet terugkomen. Daarnaast hebben veel hangers en symbolen een spirituele betekening.

Meer informatie over deze symbolen en hun betekening kun je onderandere terugvinden op bohobabe.nl. Dit is een webshop speciaal voor echte bohemian Ibiza lovers! Je vind hier veel verschillende sieraden, kleding, tassen en ook trendy kimono’s! Ga jij snel een kijkje nemen op bohobabe.nl