Clothing

Nieuwe collectie handgemaakte baby- en kinderkleding komt eraan

Helemaal happy! Mijn nieuwe stoffen zijn onderweg! Ik heb dit jaar gekozen voor allemaal zelf geprinte stoffen, hierdoor koop je bij mij altijd unieke kinderkleding. Vorig jaar had ik al mijn eigen stoffen voor mijn zwemkleding lijn, jullie waren hier zo enthousiast over dat ik dit jaar nog een stapje verder ga en het grootste deel van van mijn stoffen zelf laat printen. Ik ben super benieuwd hoe jullie de nieuwe collectie gaan ontvangen. De nieuwe collectie bestaat uit veel soorten kledingstukken zoals jurkjes, bloomers, vestjes en natuurlijk shirtjes en broekjes. Daarnaast heb ik ook dit jaar heb ik weer 3 nieuwe prints voor zwempakjes gekozen, ze worden weer zoooo leuk! Het proces om tot nieuwe setjes te komen duurt bij mij altijd heel lang omdat ik super veel leuk vind en niet kan kiezen, super meisjesachtige kleding of juist stoer of unisex, ik vind het allemaal leuk! Heel veel kleding kun je combineren met elkaar, ik zorg altijd voor een paar toffe flatlays om het combineren makkelijk te maken. Maar natuurlijk kun je zelf ook mooie combinaties maken. Heb je hulp nodig of heb je andere vragen stuur me dan even een berichtje en ik help je met alle liefde. Veel plezier met shoppen, klik hier om de nieuwe collectie te bekijken

Liefs Noortje
The-Dreamstore