Business

Voordelen van een makelaar bij verkoop woning

In de huidige woningmarkt worden huizen sneller verkocht dan ooit en daardoor lijkt het soms overbodig om een makelaar in te schakelen. In dit artikel wil ik je uitleg geven over de voordelen van een traditionele makelaar die je helpt bij de verkoop van je woning.

Kennis, ervaring en deskundigheid
Een traditionele makelaar heeft kennis en ervaring van de huidige woningmarkt. Dagelijks is de makelaar bezig met verkopen of aankopen van woningen. Hij is dus een professioneel op dit gebied. Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Een makelaar helpt je hierbij. Van het bepalen van de vraagprijs, verkoopstrategie, opmaken brochures, plaatsen op Funda tot aan de overdracht bij de notaris. Een makelaar neemt werkt voor je uit handen, waardoor jij je kan focussen op het verhuizen.

Je profiteert van zijn deskundigheid om de beste kopers voor je woning te vinden.

Plaatsen op Funda
Funda is de grootste website van de woningmarkt, waar dagelijks mensen opzoek zijn naar nieuwe woningen. Wil je de meeste kijkers op je woning? Dan is een plaatsing op Funda een must. Woningen kunnen alleen op Funda geplaatst worden door een makelaar. Als particulier kan je dit dus niet zelf. Wil jij de meeste bezoekers naar je woningpagina en iemand vinden die de hoogste prijs betaalt? Dan is een plaatsing op Funda noodzakelijk.

Onderhandelen door een professioneel
Nadat de makelaar alle bezichtigingen heeft gehad is het tijd om de biedingen te ontvangen. Voor een makelaar is dit dagelijkse kost en hij/zij weet precies hoe hij de beste prijs met de beste koopvoorwaarden er uit kan halen. Een makelaar treed voor de verkoper op, dus hij/ zij probeert voor jou de beste prijs te krijgen.

Ben jij opzoek naar een makelaar in Wijk bij Duurstede?
Neem dan contact op met Winvest Onroerend Goed in Wijk bij Duurstede