Lifestyle

Voordelen van een personal trainer

Door alle corona maatregelen is het moeilijk om actief en in beweging te blijven. Natuurlijk zijn er wel opties zoals, wandelen of fietsen maar als je echte resultaten wilt behalen dan raad ik je aan om te gaan trainen met een Personal Trainer.

Voordelen van een personal trainer

1. Je wordt uitgedaagd
Als je zelf traint in een sportschool, buiten of thuis dan heb je wel eens van die dagen dat je maar wat aan het doen bent. Je traint zonder plan en je bent snel afgeleid. Door te trainen met een personal trainer wordt je altijd uitgedaagd om het maximale uit je training te halen.

2. Traint op je eigen niveau
Tijdje niks gedaan? Dan is het fijn dat jij het sporten weer langzaam oppakt. Een personal trainer houdt hier altijd rekening mee. Zo ben jij weer sneller op je oude niveau, zonder dat jij in één keer te veel doet en met te veel spierpijn niet meer van de bank afkomt.

3. Altijd de juiste uitvoering
Met verschillende oefeningen kan het soms moeilijk zijn om de te weten wat nou de juiste techniek is. Een personal trainer is de expert op het gebied van trainen en bewegen. Je wordt altijd in de gaten gehouden, zodat de kans op een blessure kleiner wordt.

4. Je leert meer over sport, voeding en gezondheid.
Een personal trainer is niet alleen een expert in het trainen, hij of zij weet ook veel van voeding en gezondheid. Samen met jou kan hij dus kijken naar je voedingspatroon of andere factoren die belangrijk zijn om je gezondheid te verbeteren.

5. Je sportmaatje die nooit afzegt
Ken je dat? Die mensen waarmee je afspreekt om samen te sporten maar op het laatste moment afzeggen? Een Personal Trainer zegt nooit af en hij of zij is er altijd voor je.

Wil jij sporten met een personal trainer in Wijk bij Duurstede? Probeer dan eens een proeftraining bij de sportschool YouNomi in Wijk bij Duurstede.