Women

armband dames met naam

armband dames met naam

Een armband dames met naam is een uniek en persoonlijk cadeau. Daar houden vrouwen van. Wist je eigenlijk dat een naam armband dames het meest gedragen wordt door een vrouw. Nog vaker dan een kettinkje? Ben je op zoek naar een mooie naamarmband dan heeft KusTerug tal van mogelijkheden. We zetten alle opties hieronder voor jou op een rijtje.

 

Welke armband dames met naam kies ik?

Zoals hierboven aangegeven zijn er heel veel verschillende armbanden met naam voor dames verkrijgbaar. We beginnen met onze bestseller. Dat is een gegraveerde armband met naam. Een gravering kan aan de buitenkant van de armband geplaatst worden maar ook aan de binnenkant of aan allebei de kanten. Een gravering aan de binnenkant is heel speciaal omdat alleen de drager deze mooie tekst kan zien.

Zilveren armband dames met naam

Wil je een zilveren armband dames met naam kopen dan is de slaven armband met naam een hele goede keuze. Deze armband is tijdloos. Deze is nu mooi maar ook over 25 jaar nog steeds. Ook voor een klein babietje is deze armband speciaal en persoonlijk. Erg mooi als jouw kindje voor het eerst op de foto gaat.

 

Zussen armband zilver

Een zussen armband zilver is een mooi cadeau voor 2 zussen die graag hun verbondenheid willen laten zien. De meeste zussen armbanden worden van dezelfde tekst aan de binnenkant en buitenkant voorzien. De band tussen zussen is altijd hecht en daar komt nooit iemand tussen. Dat laat je zien met deze cadeauset.

 

Moeder dochter cadeau armband

Een moeder dochter cadeau armband is een bestseller met moederdag. Met zo’n mooie set laat je de band die je hebt met je moeder blijken. Ook heel mooi voor moeders die hun eerste moederdag gaan vieren. Hoe schattig is het dan om met jouw kleintje op de foto te gaan met allebei dezelfde armband om.

 

Armband met initialen

Een armband met initialen zilver is sinds een aantal jaar heel hip en trendy. We zagen het al bij kettinkjes en nu is deze trend ook overal in Nederland en België zichtbaar op een armband met 2 initialen of een armband met 3 initialen.

Hoe kan ik een zilveren armband dames met naam bestellen bij KusTerug

Dat gaat heel gemakkelijk bij KusTerug Op de website kies je het artikel dat je graag wilt bestellen. Je klikt alle opties waar je voor kiest aan. Dat is bijvoorbeeld de kleur, maat en de gravering op de armband. Daarna vul je je adresgegevens in en je emailadres. Je kiest een betaaloptie en die zijn er voldoende:

  • idealbetaling
  • bankoverschrijving ook voor Belgische klanten
  • creditcard
  • Klarna achteraf na 30 dagen
  • Klarna achteraf in 3 termijnen
  • Klarna achteraf na ontvangst van je bestelling
  • alle betaalopties zijn voor jou gratis. De bankkosten betalen wij

Heb je nog vragen over een artikel van KusTerug? Stuur dan een email naar info@kusterug.nl