Life

De monumentenmakelaar van de Bommelerwaard

De Bommelerwaard is een sfeervol riviereneiland, omringd door de Maas, de Waal en de afgedamde Maas. Deze streek wordt al eeuwen bewoond, en dat is in woonkernen als Zaltbommel, Kerkdriel, Bruchem en Ammerzoden goed te zien. Houd jij van geschiedenis en zou je ook wel in een monument wil wonen? Dat staat de monumentenmakelaar van de Bommelerwaard voor je klaar.

Bekijk het aanbod van Bijzonder Wonen

Experts in de aankoopbegeleiding van monumenten

Bij het kopen van een monument komt veel kijken. Bij het kopen van een pand – zeker als het om een monument gaat – spelen emoties namelijk een belangrijke rol. Je hebt alleen oog voor het huis van je dromen en wat je daar allemaal mee zou willen doen, maar daardoor verlies je zakelijke aspecten vaak uit het oog.

Een aankoopmakelaar gespecialiseerd in monument komt altijd op voor jouw belangen en zal je altijd eerlijk advies geven. Zo kun je tegen de best mogelijke prijs een monument kopen en kom je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Begeleiding bij het kopen van een monument

Bijzonder Wonen heeft jarenlange ervaring met de aankoop van monumenten. We zijn alert op asbest of houtworm in het pand en bekijken het risico van bodemverontreiniging. Daarnaast kunnen we onderzoek doen naar mogelijke erfdienstbaarheden en het bestemmingsplan van de gemeente.

Natuurlijk controleren we ook de koopovereenkomst voor je en begeleiden we je tijdens de inspectie.

Lees meer over onze aankoopbegeleiding