Auto

DE rijschool in de Drechtsteden

Rijschool Dielessen kenmerkt zich door openheid, transparantie en de gestructureerde manier van lesgeven.

De opleiding die je krijgt is verdeeld in 8 modules, iedere module bestaat weer uit diverse onderdelen waardoor de leerling een opleiding krijgt stap-voor-stap opgebouwd van makkelijk naar moeilijk.

Rijschool dielessen is uniek in de regio met “De instructiewijzer”.
Deze instructiewijzer beschrijft alles wat er aan uitleg gegeven word waardoor de leerling zich altijd kan voorbereiden op de nieuwe les en ook thuis altijd weer kan herhalen. Het scheelt in de lestijd en dus uiteindelijk ook in de kosten.

Met de plangoapp is er een duidelijk overzicht voor zowel de leerling als voor de ouders.
Alle betalingen, alle gereden rijlessen, de vorderingen en nog meer zijn er duidelijk en overzichtelijk  in terug te vinden. Na elke les word de les besproken en notities genoteerd.

Ook is het met deze app voor de leerling mogelijk om zelf de rijlessen in te plannen, wanneer de leerling maar kan of wilt.
Zo heb je als leerling, maar ook als ouders alles zelf in de hand.

Het persoonlijk contact is heel erg belangrijk bij Rijschool Dielessen uit Drechtsteden.
Je krijgt er een rustige instructeur die geduld heeft, die je duidelijke uitleg geeft en afgestemd op jouw tempo met jou de lesstof gaat oefenen. Alles natuurlijk met als doel jou examenklaar te maken maar bovenal ook een veilige chauffeur/chaufeuze. Het woord “streng” kennen we niet! Wel de woorden ‘eerlijk en vertrouwen”. Als iets nog niet voldoende is dan zeggen we dat “gewoon” geen gedoe, en werken we er samen aan tot het wel voldoende is.
En we vertrouwen er op dat jij daar ook voor open staat.

Heb je moeite of geen zin om met de hand te schakelen? Dan is dat ook geen enkel probleem, Er kan gekozen worden voor een hand- of automaat geschakelde auto. We denken niet in problemen, we denken in oplossingen, altijd!

En ik garandeer je dat elke les leuk is. Je zal met plezier instappen en met plezier uitstappen al weer uitkijkend naar de volgende les.