Shopping

Unieke Handgemaakte Glasbedels

Voor altijd bij je, Een Tastbare Herinnering

“Afscheid nemen is nooit leuk”

Uw dierbare verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Of het nu om een geliefde persoon of je huisdier gaat, het gemis is groot. Afscheid nemen is dan ook niet loslaten, het is alleen een andere manier van vasthouden. En met een as, zand of haar glasbedel is dat vasthouden letterlijk, een tastbare herinnering. Zo is uw dierbare altijd bij u of het nou om een bedel gaat met crematie as, een beetje zand of een plukje haar. Het kan allemaal en in alle kleuren.

Alle bedels die hier op de site staan zijn door mijzelf met de handgemaakt, dit maakt de bedels uniek en nergens anders verkrijgbaar. Kwaliteit komt bij mij op de eerste plaats en iedere bedel wordt dan ook met veel zorgvuldigheid gemaakt. De bedels worden ook alleen afgewerkt met sterling zilveren of 14k gouden kernen.

Een herdenking sieraad laten maken is vaak iets wat u maar één keer laat doen. Mocht u vragen hebben of advies willen dan kunt u daarvoor altijd bij mij terecht. Ik helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Dit kan doormiddel van het contact formulier op de website, telefonisch of u kunt mij een persoonlijk berichtje sturen via mijn Facebook pagina.