Life

Een cadeautje met een blijvende herinnering

Een cadeautje met een blijvende herinnering, dat is wat je geeft als je een kindersieraad cadeau doet. Je kent het wel de kinderverjaardagen, communiefeestje, zwemdiploma etc. er zijn altijd voldoende redenen waarvoor je op zoek gaat naar het leukste cadeautje.

Hoe bijzonder is het als je later als die kleine groot is terugkijkt en herinnert wordt aan dat ene cadeautje wat je ooit gaf. Dat is wat er gebeurd als jij bijvoorbeeld het eerste paar kinderoorbellen of het eerste armbandjes geeft. Ik weet het zelf ook nog wel ik kreeg mijn eerste oorbellen en de ketting die ik kreeg met drie bedels, ja ik heb hem nog. En zo gaat dat met dit soort cadeautjes.

En zo’n cadeautje hoeft niet duur te zijn! Je kiest uit wel 300 modellen kinderoorbellen voor scherpe prijzen die ook super geschikt zijn als cadeautje voor het kinderfeestje van dat ene vriendinnetje. Ze worden altijd verpakt in een klein schattig doosje, echt een super leuk cadeautje voor een meisje. Maar natuurlijk hebben we ook modelletjes voor jongens.