Lifestyle

Transformeer je leven

Ik ben Jeanne Grobler geboren in Zuid-Afrika waar ik 41 jaar gewoond heb. Mijn passie voor gezondheid is eigenlijk begonnen toen ik in Nederland kwam wonen. Er zijn mij een aantal dieet en leefstijl gewoonten opgevallen die verschillende gezondheidsklachten veroorzaken.

Daarnaast was ik verbaasd om te zien dat veel mensen medicatie innemen voor hun gezondheidsklachten. We leven in een totaal ander wereld dan 40 jaar geleden. Niet alleen krijgen we minder voedingsstoffen binnen, we hebben bijvoorbeeld ook veel meer stress.

Mijn grootste ambitie is om je te laten zien dat je tot op hoge leeftijd je kwaliteit van leven kan behouden. Als jij je lichaam geeft wat het nodig heeft kan het zichzelf herstellen. Wil je op een natuurlijke wijze je vitaliteit verhogen? Ik help je graag.