Clothing,  Shopping,  Women

4 Redenen om online lingerie te kopen

Je moet je volledig uitkleden

Als je lingerie gaat kopen in de winkel moet je echt alles uittrekken. En terwijl jij je kleding zo netjes mogelijk probeert neer te leggen op het veel te kleine bankje sta jij inmiddels te bevriezen van de kou. Niet echt handig dus.

Pashokjes

Pashokjes… Met een pashokje is van alles mis. De spiegel is wel erg aanwezig zodat jij niks anders kunt dan jezelf bekijken waardoor je vaak onzeker wordt. Het is klein, je mag blij zijn als je je maar een klein beetje kan bewegen en laten we zwijgen of het onflatteuze licht dat altijd in een pashokje is. Alsof je een babydoll aan het passen bent in een operatiekamer.

De verkoopster

Als je het al lastig vindt om lingerie te kopen wordt het nog een stukje lastiger als een bemoeizuchtige verkoopster je probeert te helpen. Jij wil gewoon even op je gemakje rondneuzen en vooral niet opvallen terwijl zij juist het omgekeerde bewerkstelligt.

Passende Lingerie

Het past niet! Hoe is het toch mogelijk dat je steeds weer een andere maat BH nodig hebt of dat er geen bijpassend slipje is bij de BH waar jij nu net je oog op had laten vallen.

Wij hebben voor jou een online webwinkel gevonden die lingerie verkoopt vanaf maat 34 tot en met 56. Waar je gerust komt bestellen omdat er een hele uitgebreide (niet verstopte) matentabel is en waar je lingerie kunt kopen voor ieders budget. Zeg maar dag tegen de winkel struggles want die zijn vanaf voorgoed verleden tijd.