Shopping

Betaalbare paardrijkleding voor kinderen

Ruiterkids.nl – alles in het teken van kinderen & paarden

Wil jouw kind graag op paardrijden? Zijn paarden de lievelingsdieren van je kind en is zij/hij daar helemaal gek van? Wordt bij iedere spreekbeurt het onderwerp paarden geopperd? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Ruiterkids.nl biedt een breed assortiment aan paardrijkleding. Maar dat niet alleen… Ook voor paardencadeautjes en feestartikelen voor een paardenfeestje kan je bij ons terecht!

Betaalbare paardrijkleding voor kinderen bij Ruiterkids

Paardrijkleding kopen moet zowel voor ouder als voor kind een feestje zijn. Het is de start van iets nieuws. Of het nu gaat om de eerste paardrijles of de eerste paardrijwedstrijd. Van paardrijjasjes tot aan poetsspullen, van paardrijbroeken tot aan paardrijzweep, jouw kind heeft het allemaal nodig. Bij Ruiterkids kun je paardrijkleding kopen in diverse prijsklassen. We vinden het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om paardrijkleding te kopen. We hebben ruime keuze en alles is van topkwaliteit. Een greep uit ons assortiment: bodyprotectors, bovenkleding, paardrijhandschoenen, paardrijlaarzen, paardrijcaps, rijbroeken, wedstrijdsets, poetsspullen, halsters en halstertouwen.

Kledingmaat 86 t/m 176 ☆ kledingmaat 36 t/m 46 (beperkt) ☆ schoenmaat 22 t/m 41

Alles voor een paardenfeestje & paardencadeaus bij Ruiterkids

Een kind dat gaat paardrijden wordt vaak een echte paardengek. Ze willen van alles hebben met een paard erop. Om het de ouders makkelijk te maken wat ze moeten geven voor een verjaardag of hoe een kinderfeestje eruit komt te zien, biedt Ruiterkids cadeautjes en feestartikelen aan in het teken van paarden. Hoe handig is dat? We hebben onder andere paardenboeken, paardenspulletjes voor op de kinderkamer, paarden schooltassen, maar ook paarden feestversiering. Denk hierbij aan bekers, slingers, ballonnen en confetti.

Ruiterkids – alles onder 1 dak voor de jonge paardenliefhebber

Bij Ruiterkids vind je alles onder 1 dak voor de jonge paardenliefhebber. We adviseren je graag bij het uitzoeken van de juiste kleding en cadeautjes. Heb je vragen over de producten, ideeën of tips nodig? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!