Vakantie

Hotels met uitzicht op de Eiffeltoren

Hotels met uitzicht op de Eifeltoren 

Hét symbool van Parijs is de Eifeltoren, een prachtig bouwwerk dat gelukkig nog staat. Ooit was het de bedoeling dat het weer zou verdwijnen. Een hotel vinden met uitzicht op deze trekpleister is nog best lastig, maar door goed te zoeken op Trivago, hebben we ze toch gevonden.

Brach Parijs
In het zeer chique 16e arrondissement van Parijs verwelkomt het 5-sterrenhotel Brach Paris u in een wereld van luxe en ongedwongen verfijning. In deze prachtige residentie kunt u genieten van de spa, zwembaden en gratis fitnesslessen.

Sommige kamers en suites hebben een terras met een eigen jacuzzi en uitzicht op de Eiffeltoren, de ideale plek voor een aperitief voor het diner.

Geïnspireerd door de mediterrane keuken, biedt het restaurant een verfijnd menu, met een bar voor een drankje aan het einde van de avond.

De Cinq Codet
Het boetiekhotel “Cinq Codet” biedt romantische, moderne kamers vlak bij de Invalides. Een uitzicht op de Eiffeltoren of een uitzicht op Invalides? Het is jouwkeuze!
In ieder geval geniet u van een klein privébalkon met ligstoelen en planten. Eén balkon is zelfs uitgerust met een privéjacuzzi met uitzicht op Invalides.

Renaissance Paris République Hotel & Spa
Dit hotel, dicht bij “Place de la République”, zal u verrassen met zijn design en elegantie, en biedt een prachtig uitzicht op de daken van de Haussmann-gebouwen.
Gelegen tussen het Canal-Saint-Martin en de wijk Marais, is het ideaal om als een echte Parijzenaar te leven.

Ga naar “Place des Vosges” voor crêpes in een gezellige theehuis. Mis een bezoek aan de tuinen van het Nationaal Archief niet, die echt een bezoek waard zijn.