Business

Maas Plant, uw boomkwekerij in Zundert

Maas Plant BV werkt samen met diverse duurzame boomkwekerijen in Zundert en omgeving. De kwekerijen zijn zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd en wij bieden een totaalpakket van buitenplanten en bomen. We leveren aan verschillende partijen in heel Europa, zoals groothandelaren, gemeentes, wegenbouwbedrijven en hoveniers. Waar u ook naar op zoek bent, ons team in Zundert staat voor u klaar. Ontdek de voordelen van een samenwerking met Maas Plant BV.

Het hele jaar door aanbod

Maas Plant bestaat al meer dan 50 jaar en heeft in die periode veel mooie projecten mogen verzorgen en opleveren. Een deel van onze producten wordt geleverd vanaf een boom- en plantenkwekerij in Zundert, maar we hebben ook een intensieve samenwerking met vaste contacttelers en andere betrouwbare leveranciers.

Op deze manier kunnen wij u het hele jaar door levering van onze kwalitatieve planten en bomen garanderen. Op onze locatie in Zundert worden de vrachtauto’s vakkundig geladen door onze medewerkers. De plantenkwekerij is gelegen in Brabant nabij de grens van België en leent zich daarom bij uitstek voor export naar andere landen.

Maatwerk vanaf de kwekerij in Zundert

U kunt bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit bomen en overige buitenplanten. Zo bieden wij onder andere sierheesters, bos- en haagplantsoen, siergrassen en vaste planten en laan-, park- en vormbomen. Onze planten en bomen kunnen met of zonder kluit en in een plug, pot of container geleverd worden, afhankelijk van uw wensen. Mist u een bepaald product in ons aanbod? Laat het dan vooral weten. Wij werken op aanvraag en verzorgen graag een totaaloplossing voor u.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare planten- of boomkwekerij in Zundert? Maas Plant BV is de partner die u zoekt waarmee u alle kwekerijen in één keer bereikt. U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw groenproject.