Lifestyle,  Business,  Women

JIJ VERDIENT OOK EEN VIRTUEEL ASSISTENT!

Ben jij aan het werk in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf waardoor je je niet volledig kunt focussen op het laten groeien van je business?

Heb je het gevoel veel van je kostbare tijd kwijt te zijn aan het bijhouden van je inbox, afspraken inplannen of bonnetjes bij elkaar zoeken omdat het alwéér tijd is voor de kwartaalaangifte? Vraagt je website erom om nodig te worden aangepast maar zitten er gewoon te weinig uren in de dag? En jouw zichtbaarheid op sociale media, tja…

Zou je je niet liever willen bezig houden met de groei van je bedrijf én als bonus meer privé tijd overhouden? Ik help je graag groeien!

Als virtueel personal assistent bied ik virtuele ondersteuning aan ondernemers en ben ik jouw personal assistent op afstand. Ik neem je met alle liefde taken op het gebied van office support en sociale media management uit handen.

Boven alles breng ik rust in de tent. Die ene e-mail vergeten te beantwoorden? Klant vergeten te bellen? Een dubbele afspraak in je agenda? Dat is verleden tijd, als je mij jou laat helpen. Hierbij werk ik locatie onafhankelijk en in principe vanuit mijn eigen kantoor.

Er zijn diverse manieren mogelijk om Virtualis Support in te schakelen

  • “Uurtje factuurtje”;
  • Prepaid tegoed (vanaf 5 uur, te besteden binnen 3 maanden na aanschaf);
  • Maandpakketten vanaf 2 uur per week.