Lifestyle

Een jubileumboek is een kroonjuweel

Een jubileumboek is een kroonjuweel

Het jubileum van een bedrijf is een mijlpaal die gevierd mag worden. Het is namelijk hét moment om terug te kijken naar de afgelopen jaren. Naar de oprichting. Het eerste pionieren. Alle bijzondere momenten en gebeurtenissen. Reclame-uitingen. Markante medewerkers. Noem maar op. Maar een bedrijfsjubileum is ook een moment om vooruit te kijken en een statement te maken. In ieder geval is een jubileum dé kans om het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Het mooiste medium voor zo’n jubileum is en blijft een jubileumboek, als kroonjuweel van de jubileumcampagne. Dat heeft toch veel meer content power dan een balpen?

Boekenkast met jubileumboeken

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar boeken op maat voor grote namen en A-merken. Zo publiceerden wij al voor Grolsch, het Rijksmuseum, Nivea, Albert Heijn en Center Parcs. Boeken van klein tot groot. Van klassiek jubileumboek tot voorleesboek. Voor iedere uitgave ontwikkelt Pavlov een uniek thema en een unieke redactionele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving past een jubileumboek altijd bij uw bedrijf.

Een jubileumboek voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd of wij ook een jubileumboek voor uw bedrijf kunnen maken? Bezoek dan eens onze website en neem contact met u op. Pavlov komt graag vrijblijvend bij u langs om u te inspireren. Nemen wij meteen een aantal voorbeeldboeken mee!