Clothing

Ten Cate ondergoed voor mannen

Mannen ondermode is alles behalve saai. Tegenwoordig is het aanbod van mannenondergoed heel divers en de keuze is groot. Er zijn onderbroeken in alle soorten en maten en voor ieder type man is er wel een stijl die bij hem past. Van heel chique tot heel sportief, van klassiek tot juist heel frivool. Veel ondermode wordt gemaakt in neutrale tinten zoals wit, zwart en blauw, maar er zijn ook steeds meer kleurrijke onderbroeken (denk ook aan Sloggi). Zeker in de categorie boxershorts vind je de kleurrijkste ontwerpen met vrolijke designs.

Een kledingmerk dat veel ondermode voor heren maakt is Ten Cate. Ten Cate is een Nederlands bedrijf dat bekend is vanwege het grote aanbod van naadloze ondermode gemaakt van hoogwaardige textiel. De basiscollectie van Ten Cate heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, heeft een perfecte pasvorm en geen zijnaden, wat het draagcomfort ten goede komt. In de basiscollectie vind je naast broeken ook T-shirts met een V-hals, om je ondergoed compleet te maken. Naast de basiscollectie is er ook een sportieve collectie die speciaal ontworpen is voor tijdens het sporten. De sportieve man heeft keuze uit verschillende onderbroeken met een elastische tailleband die tijdens het sporten lekker zit en bovendien goed op zijn plaats blijft zitten.

Mannen die liever buiten in de kou sporten worden ook op hun wenken bediend met een keuze uit thermo ondermode. Dit ondergoed is speciaal gemaakt voor actieve buitensporten. Het is licht om te dragen, maar wel warm. In deze collectie zijn lange broeken en T-shirts te koop. Tot slot zijn er nog de ‘men classic’, de ‘men tender’, en de ‘men luxury’ collecties. De classic collectie richt zich op de (oudere) klassieke man met ondermode gemaakt van zachte ribstof. De ‘men tender’ richt zich op de man met de gevoeligere huid en is gemaakt van duurzaam elastisch katoen. De laatst genoemde collectie is bedoeld voor de man die voor meer luxe gaat en houdt van extra zachte, zeer soepele stof.

Mannen zij heel divers en Ten Cate laat met deze uitgebreide collecties zien daar goed op in te willen spelen. Voor iedere man is er een ruim aanbod van ondergoed. Welk type man je ook bent; er is altijd passende, mooie en goed zittende ondermode voor je. En ben je het type man dat liever niet gaat winkelen, geen paniek; de verschillende collecties zijn ook online te bekijken en te bestellen via verschillende websites.